Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині працівники СІЗО сьогодні у вишиванках стерегли ув’язнених (ФОТО)

Співробітники Чортківської установи виконання покарань (№ 26), що на Тернопільщині долучилися до загальнонаціонального флешмобу «Одягни вишиванку»   

вишиванка-ЧортківВсесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в університет, школу чи садочок.

У зв’язку із відзначенням Всесвітнього дня вишиванки співробітники Чортківської установи виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 26) долучилися до загальнонаціонального флешмобу  «Одягни вишиванку».

З нагоди даного свята сьогодні, 19 травня 2016 року, співробітники установи одягнули на роботу вишиванку, щоб виявити свою повагу до традицій українського народу та національного символу вбрання – вишиванки.

Основна мета заходу — це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Це свято має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Це певний культурний спосіб об’єднання і самоідентифікації.

Ганна МАНЬОВСЬКА, старший інспектор сектору по роботі з персоналом Чортківської установи виконання покарань (№ 26)

 

Завтра обленерго на пів дня відключить світло одному з тернопільських університетів

Де у Тернополі дешевші ранні фрукти та овочі?