Американці готові порахувати скільки насправді коштує “Тернопільобленерго”

Представники міжнародної аудиторської компанії «Deloitte Consulting Overseas Projects LLC» (США) готові здійснити оцінку вартості ВАТ “Тернопільоблненерго”.

Минулого тижня під час проведення Міжнародного інвестиційного форуму у Тернополі побували  представники міжнародної аудиторської компанії «Deloitte Consulting Overseas Projects LLC» (США).

Як розповів Джо Олівер, експерт компанії, “Deloiste Consulting” – це бренд, що об’єднує десятки тисяч висококласних фахівців, які працюють у незалежних фірмах і забезпечують надання послуг у сфері аудиту, управлінського та фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування і супутніх послуг.

Американські аудитори зацікавилися темою приватизації ВАТ “Тернопільобленерго”.

Відтак, “Deloiste Consulting” планує здійснити реальну оцінку компанії ВАТ “Тернопільобленерго”, яке готують виставити на приватизацію.

Нагадаємо, раніше керівництво Фонду Держмайна України заявляло про те, що державну частку тернопільського обленерго можна продати за 20 мільйонів американських доларів, а з часом ця сума може зрости і до 50 мільйонів.

-

This website uses cookies.