Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція затримала групу грабіжників, які “бомбили” клієнтів нічного клубу “Бомба”

4 нападників, які грабували відвідувачів нічного клубу «Бомба» у Тернополі, затримали поліцейські

наручники2Серед них чоловіки віком від 20 до 25 років, однак є у групі й неповнолітній. Поліцейські вважають, що до групи зловмисників можуть бути й інші юнаки, які є причетними до побиття і викрадення документів, грошей і мобільних у відвідувачів «Бомби».

«Хлопці займалися тим, що вичислили людей у нетверезому стані, підбігали-били, забирали усе, що люди мали з собою. Маємо зараз 4 випадки такі, що доказані, де ми маємо речові докази, потерпілих. Є декілька випадків ще, у яких ми встановлюємо потерпілих.

Відвідувачі нічного клубу «Бомба»! Якщо з вами були якісь такі випадки, просимо звертатися у поліцію, бо є речові докази, є що злочинці розповідають, але немає потерпілих», – розповів виконуючий обов’язки начальника обласної поліції Олександр Богомол.

Окрім того поліція затримала злодія, який крав комп’ютерну техніку, планшети на автовокзалі. Зафіксовано 17 крадіжок, однак поки що повернути власникам вдалося тільки 6 планшетів. Грабіжник є громадянином Молдови, який проживає в Одесі. Планшети викрадав у тернополян ще минулого року і тепер приїхав до нас вдруге, та поліцейські затримали грабіжника.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

У Тернополі «промишляє» 5 грузинських груп квартирних злодіїв

Помер відомий тернопільський ресторатор Ігор Мотиль