Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині вбили 28-річного таксиста

Сьогодні, 11 травня, до співробітників Головного управління Національної надійшла заява від тернополянина, який повідомив про зникнення 28-річного сина.

taxi1Поліцейські вживали заходів, аби встановити місце перебування молодого чоловіка.

Проте, знайшли його бездиханне тіло з ознаками насильницької смерті у лісосмузі на території Шумського району, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

За словами батька загиблого, його син 10 травня близько 20 год. виїхав з центрального автовокзалу Тернополя, що на вул. Живова, на власному автомобілі ВАЗ-2115, д.н.з. ВО 55-85 АХ, кольору “зелений металік”. Молодий чоловік працював таксистом, тому правоохоронці вважають, що він міг перевозити пасажирів.

Поліцейські просять водіїв, які в зазначений час рухалися за маршрутом Тернопіль-Кременець-Шумськ, і котрі могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів. Не будьте байдужими, можливо завдяки вашій допомозі вдасться розшукати винних у смерті молодого тернополянина.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про дану подію, осіб, які можуть бути причетними до важкого злочину чи обставин, що призвели до трагедії, телефонуйте за номерами у Тернополі (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, у Шумську (код 258) 2-12-45, 067 471 66 23, або 102 у будь-який підрозділ поліції.

Паб «Файне місто» у Тернополі працюватиме і на дорозі (ФОТО)

Тернополянку взяли у “95-ий квартал” на декретне місце Олени Кравець