Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Паб «Файне місто» у Тернополі працюватиме і на дорозі (ФОТО)

У пабі «Файне місто» намагаються розширити коло клієнтів і для цього не оновлюють меню чи запрошують популярних музикантів, а захоплюють частину дороги у центрі Тернополя, на бульварі Тараса Шевченка.

паб3Одну смугу з користування водіїв забирають не зважаючи на те, що обмежувачі руху встановлені далі, перед початком Театрального майдану. Тобто, дорогою до цього часу користувалися водії.

У прес-службі патрульної поліції Тернополя кажуть, що погодження на встановлення літнього майданчику не надавали. Тоді як у міській раді засвідчують, дозвіл на встановлення тераси у пабі «Файне місто» є.

«Чи уже зроблені документи я ще сам уточняю в архітектурі, але знаю, що «Файному місту» погодили їхнє звернення на комісії по організації літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства. Там має бути для швидкої проїзд, для пожежників, вони мали б отримати всі ці дозволи. Але моя думка така, що ця сторона біля майдану та інша мають бути пішохідними», – розповів начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Богдан Ясеновський.

У соціальних мережах на нову терасу біля «Файного міста» тернополяни уже відреагували – є прихильники такої ідеї, які хочуть бачити сквер і Театральний майдан, відпочиваючи у цьому закладі. Інші жителі міста обурюються захопленню дороги і вважають, що перешкоджати руху транспорту ніхто немає права.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

З 1 травня у жителів Тернопільщини забирають невикористані кошти із субсидій

На Тернопільщині вбили 28-річного таксиста