Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний водій побив три автомобілі і отримав три протоколи від поліції

Тернопільський “гуляка” їхав додому о четвертій годині ранку і на стоянці пошкодив три автомобілі та зник з місця ДТП.

Ланос1Патрульна поліція розшукала винуватця аварії та “нагородила” його відразу трьома адміністративними протоколами – за кермування автомобілем у нетверезому стані, за скоєння ДТП і за втечу з місця ДТП.

“Близько 4-ої години ранку до чергової частини патрульної поліції Тернополя надійшов дзвінок зі скаргою, що на стоянці по вулиці 15 квітня водій Daewoo Lanos зачепив три автомобілі.

Очевидець повідомив номерний знак водія-винуватця. Патрульні миттєво відреагували на виклик. По базі «пробили» місце реєстрації власника Lanos. Виявилося, що він мешкає неподалік.

Патрульні знайшли автомобіль, припаркований біля під’їзду, піднялися на верх та подзвонили в двері до власника Lanos. Чоловік відчинив і погодився поїхати з патрульними до обласного наркодиспансеру, щоб пройти алкотестер. Аналіз показав 1,68 проміле.

Інспектори патрульної поліції склали три адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП – керування автомобілем у нетверезому стані, ст. 124 – ДТП і ст. 122.4 – зникнення з місця ДТП”. – йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Тернополя.

У Тернополі червона “сімка” на великій швидкості врізалася у “Мазду”

Донецький “Шахтар” перемагає “Брагу” у першому матчі ¼ фіналу Ліги Європи (ВІДЕО)