Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі невідомий піроман спалив уже 4 автомобілі (ФОТО)

За останніх дві доби в обласному центрі у двох пожежах згоріли 4 автомобілі.

пидпал-авто1  Волга

Патрульна поліція Тернополя стверджує, що в обох випадках мав місце підпал, оскільки загорілися старенькі автомобілі “Москвич” і “Волга”, які були без акумуляторів.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Тернополі горіли “Москвич”, “Фольксвагені Кадді” та “Мерседес-Бенц”.

У патрульній поліції стверджують, шо мав місце навмисний підпал.

“5 квітня, близько 7-ої ранку, екіпаж патрульних рухався вулицею Корольова. Інспектори помітили автомобіль рятувальників із ввімкненою сигналізацією і кинулись на допомогу. З’ясувалося, що у дворі будинку палають три автомобілі. Займання розпочалося у Москвичі, а потім вогонь перекинувся на Mersedes-Benz і Volkswagen Caddі. Власник Volkswagen помітив пожежу і встиг відігнати свій автомобіль.

Москвич згорів вщент, а від Mersedes-Benz залишилася лише половина. Патрульні кинулися обходити сусідні двори, щоб знайти можливих винуватців. Окрім того, відібрали пояснення у власників пошкоджених автомобілів, встановили особу, яка перша викликала рятувальників. За попередніми даними, це був підпал, оскільки у Москвичі не було акумулятора. А хтось міг кинути займисту речовину крізь відчинене скло. Проводяться слідчі дії”. – йдеться у повідомленні патрульної поліції Тернополя.

У патрульній поліції також повідомили, що чорна “Волга”, пожежа якої виникла у неділю на території третьої міської лікарні, теж згоріла через підпал. Як і у випадку з “Москвичем”, старенька “Волга” була без акумулятора. Тож правоохоронці припускають, що невідомий зловмисник кинув щось займисте через вікно.

Тернопільський поліглот втікав із тюрми до Євросоюзу

Навіть на порозі епідемії лікувати гепатит на Тернопільщині не можуть – немає коштів