Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільським СБУшникам нагадали правила паркування

Активісти тернопільського “ДемАльянсу ” завітали в обласне управління СБУ.

паркування-сбуПрацівникам СБУ звернули уваги на численні порушення правил паркування біля їхньої адміністративної будівлі.

“Неправильно припарковані автомобілі під будівлею управління СБУ в Тернопільській області вже давно заважають тернополянам нормально пересуватися пішохідною доріжкою.

Подекуди власники транспортних засобів залишають їх безпосередньо на цій пішохідній доріжці, чим викликають величезне обурення у перехожих та спричиняють значні труднощі у пересуванні пішоходам.

Тернопільський ДемАльянс більше місяця уважно слідкує за дотриманням правил паркування під будівлею управління СБУ, а останній тиждень веде щоденну фотозйомку порушників. Цього тижня не було жодного дня без порушень ПДР при паркуванні транспортних засобів.

Сьогодні члени Тернопільського ДемАльянсу звернулися до СБУ з вимогою вплинути на своїх працівників-порушників, а також викликали наряд патрульної поліції.

Відтепер увага до порушень правил паркування на пішохідній ділянці перед будівлею СБУ буде вестися ще уважніше”. – йдеться у повідомленні Тернопільського відділення громадської організації “ДемАльянс”.

На Тернопільщині злочинці за 80 секунд викрали банківський термінал

Чому Хатія Деконаїдзе не приїхала до Скалата на відкриття поліцейської станції? (ВІДЕО)