Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський воротар опинився у центрі скандалу з договірними матчами

Вихованець тернопільського футболу Олександр Ільющенков відсторонений від тренувань та ігор харківського “Металіста”.

ІльющенковВихованець тернопільського футболу, екс-голкіпер “Ниви”, львівських “Карпат”, а нині воротар харківського “Металіста” Олександр Ільющенков потрапив у “дивну” історію.

Після недавньої поразки “Металіста” від “Дніпра” (0:5), він та ще четверо гравців харківського клубу, а також тренер Олександр Севидов відсторонені від тренувань та ігор команди, пише “Нова Тернопільська газета”.

Офіційної причини такого рішення керівництва клубу немає. Наразі головним тренером призначено наставника юніорської команди Олександра Призетка.

Між тим, за чутками, футболістів і тренера звинуватили у грі на букмекерську контору, однак самі гравці (а серед відсторонених лідери команди Полянський, Прийомов, Касьянов, а ще Галенко, який так і не зіграв жодного матчу за “Металіст”) вважають таку причину абсурдною і стверджують, що грали, як могли.

— Можу сказати, що поки що мені нічого незрозуміло, — прокоментував ситуацію Олександр Ільющенков. — У понеділок мене не допустили до тренування, але більше я нічого не знаю. Ніхто нічого не пояснював, і невідомо, в чому причина такого рішення. Не знаю також, на який період часу мене усунули від команди.

Нагадаємо, що власником “Металіста” залишається одіозний олігарх Олександр Курченко, який переховується за межами України. Перед гравцями команди і тренерським штабом існують величезні заборгованості по зарплаті.

P. S. Олександр Ільющенков перебрався у харківський “Металіст” тільки на початку цього року. Тож сенсу займатися співпрацею із букмекерами у нього не має, адже для тернопільського футболіста зараз найважливіше якнайкраще заявити про себе у Прем’єр-лізі.

Євросоюз уже не в силі дивитися на трасу Львів-Тернопіль. Дає гроші на ремонт

На Тернопільщині економлять навіть на учасниках АТО