Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що кажуть тернопільські порошенківці про офшорний скандал?

Тернопільські порошенківці, а саме секретар Тернопільської міськради Віктор Шумада та керівник обласного департаменту сім’ї, молоді і спорту Віктор Мацикур висловилися на підтримку Президента України в офшорному скандалі, що виник цими днями.

порошенко-офВіктор Шумада вважає, що так званий “панамський архів” був спеціально роздмуханий напередодні ряду важливих подій – візиту президента у США та референдуму у Нідерландах щодо українського питання.

“Не дивно, що інформаційний скандал довкола Президента роздмухують напередодні важливих для держави подій: врегулювання політичної кризи, референдум у Нідерландах щодо асоціації України та ЄС. Головне завдання – нанести черговий інформаційний удар по Україні в критичний період.

Переконаний, що Президент США ніколи б не зустрівся із політиком, що фігурує у корупційних діяннях, тому ми бачили результативне спілкування Обами та Порошенка в Вашингтоні.
Остаточну крапку у справі покладе об’єктивне та всебічне розслідування, а не істерія у ЗМІ.
Переконаний, що ніхто і ніщо не зупинить Україну на шляху реформ та Євроінтергації.
Ми з Вами пане Президенте!” – написав Віктор Шумада на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

Ще один тернопільський порошенківець Віктор Мацикур у підтримку президента делікатно нагадав, що Apple і Microsoft теж є офшорними компаніями.

“Я надіявся на порядність “ікони бізнесу” Стіва Джобса. Виявляється Apple – офшорна компанія і обманює все американське суспільство в такий складний для іх економіки час. До речі і Microsoft теж.

П.С. В нас кожен суслік – агроном і знавець в офшорах і сліпих трастах. Я не знавець, тому зачекаю оцінки експертів, в тому числі і закордонних, незалежних”. – написав Віктор Мацикур на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

Бродячі собаки покусали жінку, яка розносила пошту

Що врятує тернопільських чиновників від можливої мобілізації?