Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція Тернополя назвала 4 вулиці, на яких найчастіше штрафують за паркування

Вулиці Грушевського, Клінічна, Танцорова (біля візового центру) та бульвар Шевченка у Тернополі є найпроблемнішими у питанні неправильного паркування. Відтак, нова патрульна поліція намагається в першу чергу розвантажити ці чотири вулиці.

патруль2– Найпроблемнішою є центральна частина міста, зокрема, вулиці Грушевського, Танцорова (поблизу візового центру), бульвар Шевченка, – розповідає командир другої роти патрульної служби Богдан Джула. – Намагаємося також навести лад на вулиці Клінічній, що веде до обласної лікарні, адже нерідко карети швидкої допомоги не можуть доправити хворих до медичного закладу через щільність паркування на цьому відрізку дороги.

Недобросовісні водії, котрі звикли паркуватися де заманеться, аби було лише їм зручно, нерідко обурюються діями поліцейських. Мовляв, не перший рік паркуємось на цьому місці, нікому не заважаємо. Але правила є правила.

– Хочу звернутися до всіх учасників дорожнього руху, – каже Богдан Джула.- Правила дорожнього руху існують для того, аби їх виконували і дотримувалися усі: і водії, і пішоходи.

патруль3До слова, пішоходи у Тернополі теж не усі законослухняні, нерідко буває, що перебігають дорогу у невстановлених місцях, або ж так поспішають, що переходять вулицю на червоний сигнал світлофора. Тому патрульні пильнуватимуть та складатимуть постанови і на таких порушників.

Попередження про порушення – таку превентивну міру тернопільські поліцейські нерідко практикують щодо незлісних порушників. Замість складати постанову, патрульні просять учасників дорожнього руху надалі дотримуватися правил.

Для когось це стає добрим уроком, а хтось просто нехтує можливістю зекономити сімейний бюджет, тому наступного разу сплачує чималу суму штрафу. Буває, що автомобіль забирає евакуатор, тоді проблем та витрат для горе-водія ще більше, зазначають у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

 

У Тернополі дитина вилізла на дах Співочого поля і впала звідти

Сім’я екс-губернатора Тернопільщини минулого року заробила 52 млн. грн.