Надал каже, що готовий навіть судитися заради пайовиків Щепановського

Пайовики кооперативу «Степана Бандери» не можуть завершити будівництво 83 будинку на цьому проспекті у Тернополі. Адже важка техніка буквально не може доїхати до будови.

З однієї сторони – міжквартальний проїзд зі сторони станції швидкої допомоги і новобудов поруч вулиці Вербицького, з іншого – парк Національного відродження і споживчий кооператив «Зеленбуд», де хоч і дозволяють проїзд вантажівок єдиною догою, яка пролягає вздовж території комунального підприємства, але тимчасово.

«Маючи землю, яка немає під’їзду до нашої території ми не в силах будувати далі. Є 20 людей, яких кинув Щепановський і вони не можуть добудувати 1,2,3 будинки багатоповерхівки. На останньому взагалі бур’яни ростуть. Всі кажуть що Віталій Смакоуз не дає добро і мішає нам – неправда, він порядна людина.

Там просто потрібно робити кільцеву дорогу, одна дорога через Вербицького нічого не вирішить, потрібно ще робити через «Зеленбуд», – розповів на сесії міської ради представник кооперативу «Степана Бандери» Ігор Брагімен.

Міський голова Сергій Надал пояснив, дорога зі сторони вулиці Вербицького попри нову багатоповерхівку «Добробуду» не витримає проїзду важкої техніки. Тому доведеться укласти договір користування землею, сервітут, з адміністрацією «Зеленбуду», навіть у суді.

«Укласти сервітут «Зеленбуд» може тільки добровільно, оскільки уже отримав право на постійне користування землею. Лист про укладання сервітуту йому направили. Якщо буде дана відмова, я пропоную залучити управління юстиції міської ради для позову у суд. Є вже судова практика, що договір сервітуту суд зобов’язує укласти для вирішення суспільних потреб». – зазначив Сергій Надал.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

-

This website uses cookies.