Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ігоря Вардинця хочуть усунути від керівництва Тернопільською районною лікарнею

Поки Ігор Вардинець перебуває на лікуванні у Німеччині, чиновники Тернопільського району вирішили усунути його із посади керівника районної медичної установи.

вардинець2Так, на останній сесії Тернопільської районної ради, яка відбулася минулого тижня, було запропоновано внести зміни до статуту Тернопільського районного територіального медичного об’єднання.

Зокрема, пропонувалося створити посаду генерального директора районної поліклініки.

Таким чином, генеральний директор, на посаду якого, за неофіційною інформацією, запропоновано кандидатуру головного лікаря клініки мікрохірургії ока «Медікус» Андрія Шведа, стає керівником закладу, а головний лікар Ігор Вардинець, який сьогодні перебуває на лікуванні в клініці німецького міста Штутгарт, залишається головним лікарем, але не має повноважень керівника закладу.

Однак, після бурхливих дискусій рішення про внесення змін до статуту Тернопільського районного територіального медичного об’єднання не набрало необхідної кількості голосів депутатів.

Відтак, усунути Вардинця від керівництва районною медичною установою не вдалося.

Цікаво, що працівники районної лікарні, які були присутні на сесії, теж виступили категорично проти таких змін до статуту медичної установи.

Тернопільська поліція зловила дуже небезпечного водія

Під Тернополем облаштували несанкціоноване кладовище для тварин