Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ФК “Тернопіль” забив два м’ячі, але знову зазнав поразки

ФК “Тернопіль” вперше у весняному циклі сезону зумів двічі вразити ворота суперника, але це не допомогло нашій команді зачепитися бодай за нічию.

ОболоньУ матчі 23-туру першої ліги тернопільські муніципали 23 квітня в гостях зазнали поразки від київської команди “Оболонь-Бровар”. Рахунок зустрічі – 3:2.

На 15-ій хвилині киянин Продан відкрив рахунок, а на 27-ій Фаворов зі штрафного подвоїв результат.

Після перерви команда Івегеша змогла скоротити рахунок. На 63-ій хвилині Андрій Шевчук ударом ножицями забив красень-гол.

Але вже через хвилині господарі поля заробили право на штрафний і Фаворов вдруге у цьому матчі відзначився прямим ударом зі стандарту – 3:1.

Під кінець матчу тернополяни все ж таки зуміли створити інтригу. На 91-ій хвилині 16-річний тернопільський нападник Андрій Різник видряпав м’яч з ніг суперника та влучним ударом відправив його у сітку воріт.

3:2 – остаточний підсумок цього матчу. Доволі непогана гра тернополян, але знову ж таки відсутній результат.

Нагадаємо, у чотирьох матчах, зіграних у весняному циклі сезону, тернополяни зазнали трьох поразок і лише один раз здобули нічию.

Відповідно і зрушень у турнірній таблиці немає.

Після 23-х турів ФК “Тернопіль” має 19 очок і посідає 15-те місце в турнірній таблиці.  Позаду лише тернопільська “Нива”, яка достроково зійшла з дистанції.

Тернополяни нову поліцію б’ють так само, як і стару

Як тернополяни святкують Вербну неділю (ФОТО)