Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сергій Надал втратив контроль над міською радою

Міський голова Тернополя Сергій Надал втратив монопольний вплив влади.

сесия2Не за все в місті вже відповідає Сергій Надал! В ході вчорашньоі сесії міської ради стало зрозуміло – міський голова вже не контролює на 100% ходу голосувань, як це було у попередньому скликанні, адже ряд питань, в яких він був зацікавлений не пройшли і поряд з цим депутати проголосували декілька рішень , які викликали незадоволення у мера.

Також незрозумілим для мене стало голосування по ряду питань окремих фракцій, особливо тих, які позиціонують себе, як нові борці за справедливість. Тому можу стверджувати, що Сергій Надал вже немає 100% влади і тому він вже не може нести всю відповідальність за те, що відбувається в місті. Так, його вплив залишається великим , але монопольної влади міський голова вже немає точно.

Так як в природі існує баланс і ще ніким не скасовано принципу збереження матерії, по наслідках вчорашнього сесійного засідання стверджую , що певна доля владних повноважень таки перетекла до депутатів, а конкретніше до депутатських груп і фракцій. А з повновноженнями перетікає і відповідальність! Однак чи готові депутати взяти на себе відповідальність?

Виходячи з цього, громаді потрібно не лише слідкувати за діями міського очільника, а і за тим, як і ЗА ЯКИМИ ПРИНЦИПАМИ голосують депутати партій “Громадянська позиція” (ми готові нести відповідальність і ширше оприлюднимо принципи своїх дій), ВО “Самопоміч”, “Народний контроль”, “Блок Петра Порошенка”, ВО “Батьківщина”, “Радикальної партії Ляшка” і ВО ” Свобода”. Хочу вірити, що депутати і інших фракцій готові оприлюдними післявиборчі принципи своїх дій (до виборів всі говорять приблизно одинаково) і сказати: ” Ми також несемо відповідальність за те , що відбувається у місті!”

Петро ЛАНДЯК, депутат Тернопільської міської ради, голова фракції “Громадянська позиція”.

 

У Тернополі борці із незаконними забудовами видаватимуть свою газету

Ще одне авто підпалили на Тернопільщині