Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція розповіла про обставини загибелі тернополянина, який вчора упав з балкона

Смерть чоловіка на «Новому світі» у Тернополі могла бути нещасним випадком, вважають у поліції. 

падиння1Хто винен у трагедії і чи причетні до смерті тернополянина працівники офісного центру на «Новому світі» з’ясовують поліцейські.

Як ми писали раніше, з балкону офісного центру, що на вулиці  За Рудкою, 33 на «Новому світі» у Тернополі, 4 квітня, випав чоловік. Правоохоронці уже встановили особу загиблого. Він був тернополянином 1978 року народження.

«На місце події за викликом медиків швидкої допомоги виїхала слідчо-оперативна група. Чоловік випав з шостого поверху будівлі, там є балкон загального користування, ось звідти він і впав. Слідство розглядає всі версії, через що могла трапитися трагедія, але всі дані, місце події все ж вказують на те, що це міг бути побутовий нещасний випадок, адже на балконі дуже слизькі та низькі перила», – розповів головний спеціаліст сектору комунікації Головного управління Національної поліції  області Андрій Василик.

Тож поки що підозрюваних у вбивстві у правоохоронців немає. Також ще не підтверджено чи справді тернополянин намагався покінчити із життям, або це був нещасний випадок.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

Захищати Вітчизну найкраще готові у західних районах Тернопільщини

Поліцейське авто на “Дружбі” потрапило у ДТП