Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліцейське авто на “Дружбі” потрапило у ДТП

Незначні ушкодження і бите скло в службовому поліцейському автомобілі. Ані водії, а ні інші учасники дорожнього руху не постраждали.

полиция-автоТакими були наслідки ДТП з матеріальними збитками, яка трапилась 4 квітня пізно ввечері на масиві «Дружба», пише “20 хвилин”.

Там зіткнулись службове поліцейське авто та Mitsubishi.

Cлужбове авто належить управлінню Поліції охорони в області (колишня Державна служба охорони – прим. авт.). Водій – цивільний, не працівник поліції.

За попередніми даними, правила дорожнього руху, що призвели до ДТП, порушив водій іномарки. Обидві машини були застрахованими.

Водії претензій один до одного не мали і оформили ДТП самі, згідно з європротоколом.

– Якщо водії порозумілись, хто є винуватцем, обидва перебували за кермом в тверезому стані, документація в обох в належному стані – можуть оформити європротокол, до котрого долучають схему ДТП, яку ж самі складають, – пояснив заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в області Олег Турлай.

У такому випадку матеріальні збитки відшкодовує страхова компанія винуватця ДТП. А протокол про адміністративне правопорушення не складається, пояснив Олег Турлай.

 

Поліція розповіла про обставини загибелі тернополянина, який вчора упав з балкона

Тернопільський поліглот втікав із тюрми до Євросоюзу