Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На трасі Тернопіль – Івано-Франківськ падають електричні стовпи (ВІДЕО)

В аварійному стані перебуває лінія електропередачі у селі Озеряни Бучацького району, яке знаходиться на трасі Тернопіль – Івано-Франківськ. 

стовпиУ селі Озеряни Бучацького району лінія електропередачі в аварійному стані, а старі опори нависають над житловими будинками, пише “Доба”.

«Стовп біля мого будинку на вулиці Кут давно гнилий та порожній всередині! У нашому селі багато електричних опор у такому стані, та місцевий РЕМ на це не реагує», – обурюється місцева мешканка Іванна.

Нещодавно один стовп упав людям на город, та, на щастя, обійшлося без наслідків.

«Під час буревію дерев’яний стовп зламало вітром. А працівники РЕМу, які прибули на місце, перекинули дроти на іншу лінію, і все! Тріснутий бетонний стовп залишили поза увагою», – розповідає місцева мешканка Ольга.

У сільраді розповіли: опори, які були в найгіршому стані,  РЕМ частково замінив. Ті, що залишилися – на черзі.

«Я неодноразово звертався до РЕМу, вони пояснили, що не мають можливості замінити одразу всі аварійні опори. Проте обіцяють зробити це найближчим часом», – розповів сільський голова Озерян Андрій Сиротюк.

«Ми будемо проводити заміну опор! На даний час уже відбувся тендер на закупівлю залізобетонних опор. Зараз завозять нові опори в Космирин, Золотий потік, а наступним буде село Озеряни. Постараємося до кінця третього кварталу виконати ці роботи», – запевнив головний інженер Бучацького РЕМу Володимир Шептицький.

 

Депутата, який попався на хабарі, вигнали з фракції, але не позбавили мандата

На Тернопільщині 44-річний чоловік загинув під колесами “сімки”