Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі депутата міськради судитимуть за валютний хабар

Кримінальну справу щодо депутата Тернопільської міської ради уже направили до суду.

sud1Прокуратурою Тернопільської області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно викладача одного з Тернопільських державних вищих навчальних закладів, який одночасно є депутатом Тернопільської міської ради за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений одержав від жительки міста Тернополя 1 тис дол США неправомірної вигоди за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування її на посаду лікаря в одному з медичних закладів.

Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні прокуратурою області скеровано до суду для розгляду по суті, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 1 лютого, за підозрою в отриманні 1000 доларів хабара у Тернополі затримала депутата міської ради, викладача ТДМУ Романа Ляховича. 

На Тернопільщині деякі училища будуть об’єднувати

У Тернополі водій маршрутки травмував пасажира-пільговика