Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопіль отримає Малашівське сміттєзвалище у довічне користування

Обласна адміністрація надала дозвіл, згідно з яким Тернопільська міська рада зможе отримати Малашівецьке сміттєзвалище у довічне користування. 
малашивци3Управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради отримало дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки площею 3,5 га на території Малашовецької сільської ради Зборівського району.

Відповідне розпорядження підписав голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

“Надати управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 3,5000 га з метою подальшої передачі її в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд під відкритими розробками, кар’єрами, за межами населеного пункту”. – йдеться у тексті розпорядження.

Як відомо, Тернопіль користувається Малашівецьким сміттєзвалищем для вивезення з обласного центру твердих побутових відходів.

Куди зникають бюджетні гроші, передбачені для тернопільських учителів та лікарів?

Стало відомо, коли проїзд у маршрутках Тернополя подорожчає до 4 грн.