Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, що робитимуть тернопільські чиновники у День Сміху

За попередніми планами, 1 квітня посадовці області представлять нову стратегію розвитку бізнесу краю. 

инвестЗустрічі із десятками іноземних делегацій і запрошення майже 50 представників бізнесу з різних країн світу, залучення до організації керівників чи не усіх департаментів обласної держадміністрації Тернопілля. Зрештою, перемир’я  в одвічній конкуренції між посадовцями обласної влади і Тернопільської міської ради. Налагодження співпраці з місцевим та українським бізнесом – на усі ці кроки чиновники пішли, аби міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest -2016» цьогоріч допоміг області піднятися із 22-ї сходинки в Україні з соціально-економічного падіння.

Підняти з колін занепалі заводи та підприємства, розвивати галузі економіки і цим створювати нові робочі місця – в обласній держадміністрації і справді вірять, що інвестицій форум, у проведенні якого Тернопільщину підтримують  міжнародні організації, переконає світових інвесторів забути про стереотипи.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна запевнив, що перші кроки в економічному розвитку влада уже робить.

«За темпами розвитку сьогодні ми 5-ті в Україні. Нам потрібна динаміка, але я не хочу, щоб ми перескакували з місця на місце у статистиці, я хочу бачити, як в області щось конкретно змінюється. Тому ця стратегія має створити належні умови, щоб інвестор, який прийде у нашу область,  давав роботу нашим людям. Я зустрічаюся як з інвесторами, які створять 1500 робочих місць, так і з тими, хто дасть роботу для 5, 10 чи 100 жителів Тернопільщини». – зазначив Степан Барна.

Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest -2016» відбудеться 19-20 травня у торгово-розважальному центрі «Подоляни» у Тернополі та у Збаразькому замку. Попередньо, 1 квітня, посадовці представлять нову стратегію розвитку бізнесу краю.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

У Тернополі біля обласної лікарні зіткнулися дві іномарки

У центрі Тернополя – суперущільнена забудова (ФОТО)