Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Із 99 делегатів 98 “за”: так обирали керівника тернопільської “Батьківщини”

Одностайність, яка були притаманна хіба що в радянські часи, продемонстрували делегати конференції Тернопільського обласного осередку партії “Батьківщина”. 

деревляний2Головою Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного практично одноголосно обрали делегати обласної партійної конференції, яка відбулася вчора, 20 березня.

Зі 105-ти були присутні 99-ть  делегатів з усіх міських та районних партійних оранізацій. За Василя Деревляного проголосували 98, один – утримався. Інших кандидатів на посаду голови ТОО ВО “Батьківщина” ніхто не висував.

Під час свого виступу Василь Деревляний подякував однопартійцям, які в період злетів та падінь зберегли багатотисячну партійну організацію.

«16 років – ми єдина, монолітна команда. Скажіть, чи є ще в Україні партії з таким досвідом, такою структурою, такими людьми? Ні! Ми єдина з політичних сил, яка пережила злети і падіння, а також всі випробування, що випали на долю нашого народу. І я вдячний кожному з вас за цю єдність, патріотизм та дисциплінованість», – зазначив політик.

Окрім голови, конференція обрала нове бюро та інші керівні партійні органи, повідомляє прес-служба ТОО ВО “Батьківщина”.

На Тернопільщині селяни із сірниками ледь не спалили спиртосховище (ФОТО)

У Тернопільському районі п’яний водій зробив сальто і потрапив у лікарню