Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі МАФи самозахоплюють територію. Міська влада мовчить?

Кілька днів тому на вулиці Тарнавського у Тернополі неочікувано «виріс» торговий кіоск.  А згодом біля нього з’явився і другий.

маф1Як з’ясувалося, жодних дозвільних документів на ці торгові точки власники не мають. Міська на таке самозахоплення території поки що не реагує.

Мешканці прилеглих будинків обурилися і звернулися до активістів ГО «Ідея нації», аби ті перевірили правочинність їх появи.

Члени організації виїхали на місце та з’ясували, що жодних дозвільних документів ці торгові точки не мають, не облаштували куточка споживача. На місце викликати патруль міліції, вони кіоски оглянули, торгівлю заборонили, але не склали жодного (!) протоколу. Аргументували такі дії тим, що на місці немає власників і немає на кого оформляти ці документи. Здивувало також те, що правоохоронці навіть не наклали на торгову точку штраф.

Дільничний активістів ГО «Ідея нації» переконував, що усі необхідні папери на діяльність цих кіосків є, проте не зміг цього довести наочно. Сьогодні члени організації знову виїхали на місце і з’ясували, що торгівля не ведеться, проте самі споруди на місці, пише сайт “Тернополяни”.

маф2

 

У Тернополі студент з Іраку продав машину за фальшиві євро

Тернопільська “Нива” готується до чемпіонату, але поки що не знає до якого