Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У міській раді знову вирували пристрасті через базар на Східному

Питання про виділення 0,60 га землі під будівництво овочевого ринку на вул. Довженка знову розглядали на сесії Тернопільської міської ради. І знову депутати відмовили.

ринок1Щоправда, цього разу прихильники і противники будівництва базару на території зелених насаджень, підготувалися до розгляду цього питання дуже ґрунтовно.

Міський голова Сергій Надал пред’явив депутатам близько 50 підписів мешканців Східного масиву, які хочуть, щоб у них був створений овочевий ринок.

У відповідь фракція “Самопомочі” продемонструвала 150 підписів мешканців вул. Довженка, які проти будови цього ринку. Депутати розповіли, що у минулі вихідні спеціально ходили по квартирах прилеглих до планованого ринку будинків і опитували людей.

Окрім того виявилося, що 50 підписів, на які посилався мер, зібрані з мешканців усього масиву. Тобто серед підписантів – люди з Протасевича чи проспекту Бандери, які за те, щоб був ринок на Довженка.

Проте на самій же вулиці Довженка мешканці проти.

Після дискусії депутати все ж таки знову проголосували проти будівництва овочевого ринку на Східному масиві.

Нагадаємо, це питання уже розглядалося на сесії міськради у грудні минулого року. І тоді депутати проголосували проти, адже задля ринку планується пустити під сокиру 0,60 га зелених насаджень, які є шумозахисною зоною між залізницею і житловим кварталом.

Найбільшим боржником за квартплату виявився… начальник жеку

Працівники рятувальної станції стали чемпіонами Тернополя з браконьєрства