Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нова патрульна поліція затримує тільки тих п’яних водіїв, які потрапляють у ДТП

Нова патрульна поліція Тернополя поки що не здатна боротися із тими водіями, які сідають за кермо у стані алкогольного сп’яніння і створюють небезпеку для інших учасників дорожнього руху.

авто-алкогольПро це свідчать статистичні дані. Так, за 14 днів роботи патрульна поліція Тернополя склала лише 13 протоколів на водіїв, котрі сіли за кермо у нетверезому стані. Ця цифра озвучена в одному із повідомлень патрульної поліції.

Проте, за останніх два тижні водії у стані алкогольного сп’яніння скоїли близько десятка аварій. А під час оформлення ДТП, нетверезий водій з поміж ряду інших неприємностей, автоматично отримує протокол за кермування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Тобто, більшість протоколів щодо водіїв-п’яниць складені уже після скоєння ДТП.
Таким чином, нетверезих водіїв, наразі зупиняє не поліція, а кювети, огорожі, і щонайгірше – інші транспортні засоби, ціною людського травматизму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що за 10 днів роботи тернопільські копи склали понад 550 протоколів на водіїв-порушників. Абсолютна більшість із цих протоколів – за неправильне паркування.

 

Працівники меблевої фабрики “Нова” скаржаться на шалені затримки із виплатою зарплати

На Тернопільщині хочуть закрити одне з найстаріших в області ПТУ