Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині майже 30 чоловік рятували від вогню родовище торфу

Під час гасіння пожежі, що виникла у Шумському районі, із річки Вілія викачали 20 тонн води.

торф-пожежа129 березня близько 20:00 виникла пожежа сухої трави на відкритій території Рохманівської сільської ради, на торфополі площею 23 га.

Рятувальники, що прибули на виклик встановили, що горіння виникло трьома окремими осередками, на площі 3,2 га, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Для недопущення загорання покладів торфу на ліквідацію пожежі задіяні додаткові сили та засоби. З цією метою за сигналом «Збір-Аварія» проведено збір особового складу Шумського РС.

Всього до ліквідації пожежі залучено 18 чол. о/с., 2 од. пожежної техніки, 2 пожежні мотопомпи та 10 чол. місцевого населення.

На гасіння пожежі подавалось 5 стволів «Б» та використано 20 т. води, забір якої проводився з р. Вілія, розташованої на відстані 100 м. від місця події.

Керував гасінням пожежі начальник районного сектору Управління  ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Василь Старик.

О 20:58 спільними зусиллями пожежу локалізовано, а о 22:17 – ліквідовано. Під час гасіння підрозділами Управління недопущене загорання покладів торфу.

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Причина виникнення та збитки завдані внаслідок пожежі встановлюються.

Тернополяни просять у парку “Топільче” втілити мрію Заставного

На Тернопільщині жінка-депутат проголосувала за виділення землі своєму чоловікові