Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Боєць із Тернопільщини загинув через помилки військового командування?

Доброволець із Тернопільщини, екс-голова Збаразької РДА Юрій Горайський загинув через помилки військового командування.

 

спецназОдеські журналісти розповіли про деталі загибелі в бою під Маріуполем (район Ширикиного) двох військовослужбовців елітного 73-го морського центру спецоперацій ВМСУ.

«Групі розвідників був даний усний наказ іти в розвідку на висоту. Вони наткнулися на противника, вступили з ним у бій та зайняли висоту. Доклали командуванню оперативно-тактичного угрупування “Маріуполь” про ситуацію, запропонувавши закріпитися на об’єкті. Але замість схвалення зверху надійшов наказ про відхід. Бійці залишили позиції і почали потихеньку пробиратися до своїх, але тут командування передумало і, посиливши підрозділ кількома військовослужбовцями, знову відправило воїнів зайняти ту ж саму висоту.

Всі переговори велися в прямому ефірі, і противник чудову все чув. На висоті групу уже очікувала засідка. Двоє бійців відразу потрапили під шквальний вогонь і загинули. Решту бійців групи відійшли”. – пише одеське Інтернет-видання “Думська”, з посиланням на розповіді бойових побратимів загиблих.

Нагадаємо, 4 березня в бою під Маріуполем загинули два бійці елітного 73-го морського центру спецоперацій ВМСУ – кадровий військовий, житель Очакова Олександр Хмеляров та доброволець із Тернопільщини, екс-голова Збаразької РДА Юрій Горайський.

Чайківський: продаж Яценюком земель, це те саме, що і продовжити перебування флоту Росії в Криму

Донецький “Шахтар” переміг “Андерлехт” з рахунком 3:1 (ВІДЕО)