Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі б’ють поліцію вже навіть у відділку

Ще один напад на поліцейського трапився цими днями у Тернополі. Двоє сп’янілих молодиків були настільки невгамовними, що навіть у відділку влаштували дебош.

суд4Спочатку на житловому масиві “Дружба”, неподалік бару “День і ніч” молодики напали на перехожого. Жорстоко побили його та відібрали гаманець з грішми і телефон.

Небайдужі тернополяни, які стали свідками події, викликали поліцію та не дали зловмисникам втекти.

На місце події виїхала група швидкого реагування. Зловмисників доправили до відділу поліції. Але й там один з них, чинячи опір правоохоронцям, ногою вдарив в обличчя одного з поліцейських, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

Як з’ясувалося, молодики, одному з яких ще й вісімнадцяти немає, а інший щойно переступив поріг повноліття – постійні «герої» кримінальних подій. Незважаючи на зовсім юний вік, були неодноразово судимі.

У 29-річного потерпілого лікарі діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та перелом нижньої щелепи.

Однак доведеться іще відповідати і за напад на поліцейського, який був при виконанні своїх обов’язків.

Відтак, щодо буйних “героїв” кримінальні провадження розпочаті відразу за чотирма статтями Кримінального кодексу: 122 (ч.1) – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, 186(ч.2) – грабіж, поєднаний з насильством, 342 – опір працівникові правоохоронного органу, 345- погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Одного з нападників затримано згідно статті 208 КПК, повідомили у секторі комунікацій Тернопільської обласної поліції.

Нагадаємо, ще один випадок нападу на поліцейського трапився нещодавно у Петрикові, що поблизу Тернополя. Там захмелілий молодик накинувся на правоохоронця із киркою.

 

Увага! Із 5 лютого поліція не пускатиме тернополян на озеро

Офіційно! Тернопільської “Ниви” більше нема