Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській міській раді хочуть купити верблюда за 110 тисяч гривень

Управління парків Тернопільської міської ради хоче купити верблюда за 110 тисяч гривень. Про це у соціальних мережах повідомив депутат міської ради, член постійної комісії з питань освіти і науки Олег Нитка.

верблюд1За інформацією депутата, верблюда чиновники хочуть придбати для зоокуточку, що в парку “Топільче”.

“Запитання: Чого нам в Тернополі не вистачає до повного щастя? Відповідь: ВЕРБЛЮДА!!!
Так, так вам не почулося до повного щастя нам в Тернополі не вистачає лише верблюда. Сьогодні (понеділок, 22 лютого – ред.) відбулося чергове засідання нашої Постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Такі серйозні питання розглядали, а тут нам дають прочитати лист звернення управління парків про те, що зоокутку, що в гідопаркупарку “Топільче”, конче треба придбати нікого іншого як верблюда. Причому потратити на корабля пустелі вирішено 110 000 грн. Бюджетних коштів. З чого складена ціна і чого саме така сума не ясно… Та й ніхто не прийшов щоб пояснити… Просто лист. Дайте нам 110 000 грн. а ми купимо верблюда. От так просто.

Не отримавши відповідей на запитання, пам’ятаючи долю попереднього верблюда, який жив в зоокутку, я голосував проти виділення такий величезних коштів для купівлі верблюда.
Хоча інші члени комісії мали з цього питання іншу думку і проголосували ЗА. Але то вже зовсім інша історія”. – написав Олег Нитка на своїй сторінці у Facebook.

У мисливця, який замість собаки підстрелив дружину, відберуть рушницю

На Тернопільщину везуть тіла двох загиблих воїнів