Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський рок-музикант важко хворий. Потрібна допомога

Молодий барабанщик відомого тернопільського гурту «Bugs Bunny» Іван Чопик бореться з раком.

ЧопикХлопцю потрібна термінова операція у Київському інституті раку, вартість якої 30 тисяч доларів, яких у родини немає, пише сайт “Тернополяни”.

Сам Іван – уродженець м. Теребовля, де у нього залишилось багато друзів. Після закінчення з відзнакою школи, він поїхав здобувати освіту у Львівській політехніці, паралельно виступаючи у місцевих музичних колективах, адже захоплювався грою на барабанах.

Згодом став учасником тернопільського гурту «Bugs Bunny». Та важка недуга не дозволяє хлопцю жити повноцінним життям і зараз йому вкрай потрібне хірургічне втручання столичних фахівців та курс хіміотерапії.

Розуміючи проблему, в Теребовлі організовують благодійну фотосесію, виручені кошти від якої передадуть важкохворому музиканту. Захід відбудеться у суботу, 20 лютого, у парку князя Василька.

Допомогти Івану Чопику можна і переказавши гроші на картковий рахунок його матері: 5168 7420 2147 0558 Чопик Руслана Володимирівна. Нагадаємо, що час обмежений, а потрібно щонайменше 30000 доларів, тож кожна гривня може врятувати життя перспективному і талановитому хлопцю, який попри недугу залишається життєрадісним оптимістом з вірою у краще.

Тернополяни протестують проти будівництва автомийки у сквері на вул. Миру

На Тернопільщині за вбивство чоловіка жінка отримала 9 років тюрми