Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські податківці виявили автомобіль, який для терористів ДНР перевозив 6 млн. рублів

У лютому цього року для проходження служби у зоні проведення антитерористичної операції вирушили чотири співробітники оперативних підрозділів ГУ ДФС у Тернопільській області.

ЗайцевоВони замінили своїх колег, які несли службу у зоні АТО ще із жовтня минулого року, повідомили у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Тернопільській області.

Впродовж майже п’яти місяців оперативники здійснювали заходи із протидії незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни, контроль вантажних перевезень, автомобільних та залізничних переїздів, а також патрулювання у складі міжвідомчих груп з числа військовослужбовців та співробітників інших правоохоронних органів по лінії розмежування.

Зокрема, у січні поточного року спецпідрозділом «Фантом», до складу якого входили співробітники податкової міліції Тернопільщини, разом із співробітниками Державної прикордонної служби на контрольному пункті в’їзду – виїзду  «Зайцеве» виявлено в схованці, розташованій в сидінні позашляховика, 6 мільйонів російських рублів, 98 тисяч доларів США та 30 банківських карток.

З початку проведення антитерористичної операції це вже шоста ротація співробітників слідчих та оперативних підрозділів ГУ ДФС у Тернопільській області у зону проведення АТО. На сьогоднішній день на окремих територіях Донецької та Луганської областей проходять службу 6 співробітників податкової міліції з Тернопільщини.

На Тернопільщині п’яний водій “Мерседеса” збив на смерть велосипедиста

Барна вважає, що після провалу відставки уряду президент повинен розпустити Верховну Раду