Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Паспортів не буде? У Тернополі горіла міграційна служба

У Тернополі виникла пожежа в приміщенні обласного управління Державної міграційної служби. За попередніми даними причиною загорання стало коротке замикання.

 

пожежа-мигр2   пожежа-мигр1

У неділю, 28 лютого о 10:45 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про дим з вікна на другому поверсі  триповерхового будинку на бульварі Т.Шевченка, 10, в обласному центрі.

Як було встановлено, пожежа виникла близько 10:35, в приміщенні Управління Державної міграційної служби  в Тернопільській області. До місця події негайно вирушили рятувальники, повідомили в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Розвідкою, проведеною ланкою газодимозахисної служби, встановлено, що пожежа виникла в одному з кабінетів установи, площа горіння становила близько 2 м.кв, існувала загроза поширення вогню на сусідні приміщення.

Рятувальники вжили необхідних заходів для зупинення подальшого поширення вогню. Вже о 10:55 вогнеборці локалізували осередок горіння, а о 11:07 – ліквідували пожежу.

На гасіння пожежі було залучено черговий караул ДПРЧ-1 1-го ДПРЗ Управління, у складі двох відділень, співробітники оперативно-координаційного центру, оперативні групи Тернопільського міського відділу та Управління ДСНС області.

Під час гасіння врятовано будівлю Управління Державної міграційної служби  в Тернопільській області. Загиблих та травмованих не виявлено.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками ГУ Національної поліції в області.

 

Молодик, який розстріляв двох жінок, замість 12 років тюрми, отримав лише 4

У Тернополі не вистачає грошей на лютневу зарплату лікарям