Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині взяли під варту хулігана, який побив поліцейського

Заставу в розмірі десяти мінімальних зарплат, а це більше тринадцяти тисяч гривень, присудив суд мешканцю Борщова.

суд3Чоловікові інкримінують статтю 345 частина 2 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Нагадаємо, що в грудні 2015 року на одній із вулиць Борщова побили правоохоронця. Останній перебував у складі слідчо-оперативної групи у цивільному одязі. Мав при собі табельну вогнепальну зброю, повідомили у секторі комунікацій Тернопільської обласної поліції.

Поліцейський зробив зауваження чоловікам, які розпивали спиртні напої та порушували громадський спокій. Один з них підійшов та вдарив правоохоронця. Останній викликав групу швидкого реагування та звернувся до медзакладу. У нього медики констатували легкі тілесні ушкодження – забій грудної клітки.

Проте одразу притягнути до відповідальності дебошира не вдалося, оскільки з райцентру він зник. Його оголосили в розшук.

За словами Рустама Гикавчука, начальника відділення слідчого управлінняГУНП в Тернопільській області, у лютому підозрюваний прийшов до поліції сам. Чоловік заявив, що перебував за межами України і не знав, що його розшукують. В суді свою провину мешканець Борщова визнав. Феміда обрала запобіжний засіб підозрюваному у вигляді застави.

Як з’ясувалося, підозрюваний є фігурує ще в одній справі, яка розглядається в суді. Там він проходить за статтею 296 частина 4 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

 

На Тернопільському ставі чоловік провалився під лід і загинув

На Тернопільському ставі знайшли тіло чоловіка, яка провалився під лід