Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На окремих вулицях Тернополя такі дороги, що не кожен трактор проїде

На сайті Тернопільської міської ради у рубриці “питання-відповідь” мешканці міста скаржаться на ряд актуальних проблем, серед яких і в тому числі – стан доріг.

bilogirska_3-21333548296Так, зокрема тернополянка Мар’яна обурюється з приводу стану дороги на вулицях Білогірській та Чернівецькій.

“Прошу пояснити хто в місті відповідає за стан доріг, особливо якщо це не центральні? Я говорю про вул. Білогірську-Чернівецьку. Починаючи від в’’їзду в приміський автовокзал метрів 50 – дороги немає абсолютно. Далі ділянка від Політехніка і до бару “Гармонія” 400м. Дороги немає, це навіть не напрямки. Ділянка між баром “Гармонія” і залізничним мостом (вул.Білогірська) не піддається опису. Там лише трактором їздити. Не говорю про період дощів, коли цей напрямок перетворюється в річку. Невже за стільки років там не можна хоча б видимість ремонту зробити? Якщо місто не в змозі слідкувати за цими ділянками, чи вони не на його балансі то хай дасть доручення автовокзалу, бару і т.д. хоча б надати риси дороги цим ділянкам”. – пише тернополянка Мар’яна на сайті Тернопільської міської ради.

Фото: “Погляд

Усі голи тернопільської “Ниви” в її останньому сезоні

Тернопільські чиновники минулого року стільки заробили, що аж страшно зізнатися?