Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Люди перекрили дорогу біля роддому, бо вимагали зарплати

У Тернополі близько двох десятків людей ходили по пішохідному переході на вул. Замковій туди-сюди у суботу, 27 лютого, близько 11.30.

перехидВони вимагали повернути їм зароблені гроші.

Мітингарі – ремонтники, які займалися реконструкцією перинатального центру «Матері і дитини», розташованого поруч, повідомляє сайт “Тернополяни”.

За словами протестувальників – медзаклад невдовзі відкриють, а їм досі не повернули обіцяних за роботу коштів. Люди обурюються, адже втомилися слухати лише обіцянки. Саме тому і вийшли – аби їх почули.

Акція протесту нечисленна, її учасники тримають в руках лише один транспарант з вимогою повернути зароблене. Кому саме адресується дане повідомлення – замовнику робіт чи фірмі, яка наймала робітників невідомо.

Через перекриття руху від пологового в сторону готелю “Тернопіль” та у зборотній бік виникли затори. Водії вступають у конфлікти з протестувальниками, втім люди не поступаються.

До слова, реконструкцію перинатального центру розпочали ще у 2012 році у рамках Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства». Втім, вже у 2013 році через відсутність фінансування роботи не виконували, згодом відновили і зараз заклад обіцяють ось-ось відкрити.

 

 

Яценюк пропонує продати землю такої площі, яку займає Тернопільщина

“Останній герой” тернопільської літератури зустрінеться із читачами