Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Іноземні студенти, які розбещували неповнолітніх, втекли з України

Араби-педофіли, які розбещували 11-ти та 12-річних українських дівчат, вже встигли втекти з України.

араби-криміналПро це повідомив один з керівників «Правого сектору» на Тернопіллі Назар Сарабун.

Окрім того, тернопільська поліція лише у день Маршу Честі у нашому обласному центрі, у понеділок, 15 лютого, спромоглася передати матеріали кримінального провадження до прокуратури. Тобто, доблесні правоохоронці більше місяця вишукали докази ознак злочину, аби передати їх у наступну інстанцію.

До того, ще досі немає звернення у суд від прокуратури щодо вжиття запобіжного заходу щодо арабів педофілів, пише сайт “Тернополяни”.

«Як нам відомо, вже точно один з арабів покинув територію нашої країни, – сказав Назар Сарабун. – Місце перебування іншого також невідоме. У той же ж час, наших побратимів за видуманими звинуваченнями садять у тюрми уже у перший день оголошення їм підозри у ніби скоєнні злочину. Сотні патріотів сидять за гратами за видуманими звинуваченнями, у той час як араби-педофіли встигли вільно покинути територію нашої країни, поки поліція не може зібрати доказову базу.»

У свою чергу прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк повідомив, що поліція передала справу у його відомство лише цей понеділок. Тобто у день проведення акції Марш Честі у Тернополі. «Згідно цих доказів, у нас є всі підстави вважати, що ці іноземці вчинили злочин, – заявив Олександр Мартинюк. – Та відповідну справу поліція передала лише у понеділок.»

Як уже повідомлялося, громадські активісти з націоналістичних організацій підозрюють, що керівництво обласної поліції та ректорат Тернопільського державного медичного університету намагаються приховати подробиці наруги арабів над двома українськими неповнолітніми дівчатками.

 

На Тернопільщині студент агроколеджу отруїв газом 4 дівчат

Саакашвілі їде до Тернополя боротися із корупцією