Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутата-хабарника здав у поліцію керівник обласного “Народного контролю”

В історії із затриманням на хабарі депутата Тернопільської міської ради Романа Ляховича з’явилися нові факти.

Бліхар1Голова Тернопільської обласної організації партії “Народний контроль” Володимир Бліхар вчора ввечері розповсюдив заяву, у якій він стверджує про те, шо знав про вимагання грошей зі сторони депутата-однопартійця.

“Під час передвиборчих перегонів у мене була зустріч з працівниками швидкої допомоги і я роздав свої контакти для подальшої співпраці. Минулого тижня до мене звернулася пані Юлія, яка розповіла, що потрібно дати кошти, щоб працевлаштуватись у лікарню швидкої допомоги. Ми поспілкувались, узгодили свої життєві позиції, я запропонував їй звернутись до правоохоронних органів, що вона зробила. Результат – уже відомий усій Україні. Я вдячний цій мужній жінці і правоохоронним органам за успішно проведену спецоперацію. Це, дійсно, початок антикорупційної боротьби, перший постріл по корупції, боротьбу з якою активісти «Народного контролю» і я особисто будемо продовжувати”. – зазначає Володимир Бліхар у своїй заяві.

Водночас Володимир Бліхар звертається до народних депутатів з пропозицією прийняти у другому читанні закон імперативний мандат, який дозволить правовими методами позбуватися хабарників, корупціонерів, злодіїв при владі, які у своїх злодіяннях прикриваються депутатськими мандатами та довірою людей.

Нагадаємо, у понеділок, 1 лютого, тернопільські правоохоронці затримали депутата міськради з фракції “Народний контроль” Романа Ляховича. Йому інкримінують отримання хабаря в розмірі 1000 доларів за працевлаштування тернополянки в одному із медичних закладів міста.

 

На тернопільській Об’їзній водій таксі збив велосипедиста

Поліція перевіряє інформацію про замінування Тернопільської ОДА