Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі хочуть збудувати автовокзал подалі від базару

Сьогодні, 15 лютого, у Тернополі на вулиці Живова відкрили оновлену будівлю автовокзалу, де розміщені адміністративні приміщення, каси та зали очікування.

автовокзал-новийПід час урочистої церемонії відкриття міський голова Сергій Надал повідомив, що у Тернополі незабаром збудують іще один автовокзал.

“У місті сьогодні існує важливе завдання – збудувати ще один автовокзал, який буде розміщений при виїзді з міста, відтак, допоможе зменшити інтенсивний рух автобусів через центральну частину міста. Проте це завдання на наступні роки”. – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, наразі у Тернополі є два діючих автовокзали – міжміський, який розташований на вулиці Живова, та приміський, який розташований на вулиці Білогірській. Між ними – комплекс із близько десятка ринків.

Усе це спричиняє страшенні затори. Відтак, у Тернополі вже кілька років носяться з ідеєю збудувати новий автовокзал подалі від ринку. Щоправда, окрім заяв про наміри, справа з будівництвом нового, тобто третього автовокзалу, поки що не просувається.

 

У школах Тернополя почалися книжкові війни

Тернопільський нардеп зареєстрував постанову про відставку уряду Яценюка