Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Увага! Із 5 лютого поліція не пускатиме тернополян на озеро

Міський голова Тернополя Сергій Надал сьогодні, 4 лютого, підписав розпорядження про обмеження доступу до місця проведення Чемпіонату світу з лову риби з криги на мормишку.

озеро-зимаВідповідний документ очільник міста видав з метою належної підготовки зони проведення змагань ХІІІ Чемпіонату Світу з лову риби з криги на мормишку та враховуючи вимоги Міжнародної федерації спортивного риболовства в прісній воді.

Згідно з оприлюдненим документом, міський голова розпорядився встановити на акваторії Тернопільського ставу межі зони проведення змагань ХІІІ Чемпіонату Світу з лову риби з криги на мормишку та з 05 по 22 лютого 2016 року обмежити доступ осіб, які не є учасниками ХІІІ Чемпіонату Світу з лову риби з криги на мормишку до зони проведення змагань.

Тернопільському відділу поліції ГУ НП доручено забезпечити чергування працівників національної поліції з метою унеможливлення пошкодження обладнання та розмітки секторів на місці проведення змагань ХІІІ Чемпіонату Світу з лову риби з криги на мормишку.

Нагадаємо, чемпіонат світу з лову риби на мормишку у Тернополі відбудеться в період з 16 по 22 лютого.

Депутатська більшість у Тернопільській міській раді нарешті отримала назву

У Тернополі б’ють поліцію вже навіть у відділку