Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Медики Тернопільщини приємно здивували пацієнтів із сусідньої області

Не все так погано у нашому домі. Попри значні нарікання на роботу медичної галузі, все ж таки трапляються і щирі слова вдячності на адресу людей у білих халатах, які самовіддано працюють навіть в умовах постійного недофінансування. 

швидкаТак, на сьогодні, 15 лютого, на сайті Тернопільської міської ради жителька Львівщини розмістила подяку медикам Тернопільської міської лікарні №2 і Теребовлянської районної лікарні.

“Ми живемо в складний, напружений час. Все нас не влаштовує. Все не так. В засобах масової інформації багато критики про медиків. Хочу і я висловити своє враження від медицини. Перебуваючи в санаторії «Медобори», раптово захворів на гострий інфаркт міокарда мій чоловік Чижмар Петро. А ми приїхали з Львівської області, захвилювалися, як буде, хто і як надасть медичну допомогу, знайомих ж немає. Оперативно чоловік був доставлений в Теребовлянську центральну районну лікарню — провели тромболізис (ліки, які розчиняють тромб) і негайно швидкою допомогою привезли в кардіологічне відділення Тернопільської міської лікарні № 2, зробили стентування. Хвороба відступила. Життя було врятоване. Я мала змогу спостерігати за роботою медиків і хочу сказати — працюють самовіддано, грамотно. І так працюють всі: лікарі, медсестри, санітарки. У відділенні чисто прибрано, ставлення до хворих уважне, чуйне. А як можна приготувати смачний супчик за той мізер, який виділяє держава, я сама як господиня — дивуюсь. Видно, що робота в лікарні, кардіологічному відділенні організована добре. Це безумовно заслуга головного лікаря, зав. відділення. Хочу від всього серця подякувати всім медикам, які брали участь в лікуванні мого чоловіка. Дай їм Боже здоров’я і наснаги виконувати свою важку роботу. Земний їм уклін”. – написала Чижмар Людмила Степанівна із села Підгірці Стрийського району Львівської області.

У школі, яку недавно відкривав Порошенко, виникло невдоволення батьків

У школах Тернополя почалися книжкові війни