Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скандальній будові на Привокзальному майдані додали землі

Одне з питань, яке депутати голосували на сесії 26 січня – надання дозволу на складання земельного сервітуту комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради.

привокзальнийПлоща невелика – 14 метрів. Більшістю голосів рішення пройшло, пише “20 хвилин”.

Всім, хто не дуже орієнтується в ситуації, могло б видатись, що простеньке, дрібненьке і адекватне питання – декілька метрів комунальному підприємству для чогось там.

Та депутати знали, що голосують за землю тому самому підприємству, яке офіційно отримало іншу ділянку, залучило інвестора, який збудував скандальну будівлі біля залізничного. І розташування землі під сервітут – впритул до тої ділянки, на якій власне виріс конфліктний новобуд.

Перед голосуванням за це питання, один з депутатів озвучив ці важливі деталі, щодо ділянки і висловив думку, що саме ті додаткові метри дозволять в перспективі здати об’єкт в експлуатацію (зараз це проблемно, бо ж забудували усю виділену попередньо землю настільки, що навіть входу нема толком де облаштувати – авт.). Та більшість депутатів до колеги не прислухались і своїми голосами допомогли будові, проти якої виступала громада.

 

Тернопіль зверху так само файний, як і знизу

За лояльність до мера “Батьківщина” отримає посаду головного лікаря