Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хитрий Надал терміново скликає депутатів на позачергову сесію

Мер Тернополя Сергій Надал сьогодні, 5 січня, підписав розпорядження про скликання позачергової четвертої сесії міської ради.

Надал5Очільник міста запрошує депутатів зібратися у сесійній залі 6 січня о 15.00.

На розгляд сесії пропонується лише одне питання:  “Про висловлення недовіри і усунення від займаної посади головного архітектора міста Тернопіль Бесаги В.Й.”.

Нагадаємо, на попередній сесії, яка відбулася 22 грудня, депутати міськради висловили недовіру головному архітектору міста Василю Бесазі та рекомендували меру звільнити його із займаної посади. За рішення про недовіру проголосували 23 депутати.

Міський голова Сергій Надал наклав вето на депутатське рішення і тепер питання щодо Бесаги на сесії міськради повинні розглянути повторно.

Для того, щоб подолати вето депутатам потрібно набрати 28 голосів.
Ймовірно, що у депутатів є цих 28 голосів. Тиск на частину депутатів, особливо з фракції “Свобода” не увінчався успіхом і тому Сергій Надал вдається до хитрощів – скликає сесію на сам Святвечір та ще й навіть не зранку, а на 15.00.

Розрахунок мера дуже простий – надіється на те, що частина міських обранців не зможуть прийти на сесію, а відтак не назбирається голосів для відставки головного архітектора міста.

На Тернопільщині водій “Пежо” звалив електричний стовп (ФОТО)

На Тернопільщині у річці біля млина втопився 7-річний хлопчик