Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі атеїсти хочуть земельну ділянку, щоб збудувати свій “храм”

Тернопільські атеїсти просять міську раду виділити земельну ділянку під будівництво осередку громади, вільної від релігійний переконань.

атеистиПро це у соціальних мережах повідомив помічник міського голови Тернополя Максим Черкашин.

“Практично щодня приходять на сайт міської ради по декілька петицій. Часто вони стосуються комуналки та транспорту. Але нещодавно прийшла така, яка стосуються не фізичного, а духовного, точніше… атеїстичного.
“Прохання виділити земельну ділянку для будівництва, або готовий об’єкт нерухомості в місті Тернопіль атеїстам – тобто громаді (спілці, організації) вільній від релігійних переконань, для створення “релігійного” осередку.

В Тернополі присутня незліченна кількість церков, храмів, будинків молитви та інших релігійних центрів різних конфесій, віросповідань та релігійних сект (по 3-5 на мікрорайон) під які вже виділено такі ділянки. В зв’язку з цим громада атеїстів відчуває кричущу несправедливість по відношенню до забезпечення її прав гарантованих ст. 35 конституції України, зокрема права не сповідувати ніякої релігії.” – написав Максим Черкашин на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Під Тернополем трапилося криваве вбивство

У центрі Тернополя автомобіль збив пішохода на “зебрі”