Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Президент у Тернополі вручав ключі від квартир сім’ям загиблих військових

Президент України Петро Порошенко,  перебуваючи у Тернополі, вручив ключі від квартир сім `ям загиблих військовослужбовців.

порошенко-атоПро це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної державної адміністрації.

Президент вручив ключі від квартир сім `ям загиблих військовослужбовців Павла Баса, Юрія Наливайчука, Романа Мусія, а також сім`ї Олександра Сеньовського – пораненого військовослужбовця з Гусятина, інваліда ІІ групи.

Звертаючись до присутніх, Глава держави подякував військовослужбовцям та їхнім родинам: «Ще раз хочу як Президент подякувати за те, що в нас є такі воїни-офіцери, подякувати рідним за те, що ви берете на себе значну частину тягаря, але й значну частину честі — бути родиною захисників. Прийміть від мене подяку за мужність і героїзм, який ви продемонстрували. Низький уклін».

Довідково: Павло Бас – 26 років, нар. 1 липня 1988 у м. Тернопіль. Боєць Полку особливого призначення «Азов» Національної гвардії України. Загинув у різдвяну ніч 7 січня 2015 під час обстрілу з РСЗВ «Град» у с. Гранітне біля Маріуполя.
Роман  Мусій   –  військовик, механік-водій гусеничної машини 5-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади (Яворів). Загинув 27 листопада 2014 року на блокпосту поблизу смт Кримське на Луганщині. Залишилася дружина Галина, сини Андрій та Василь, онучки 4 і 2 років.

Юрій Наливайчук (нар. 15 вересня 1977, м. Тернопіль — пом. 1 лютого 2015, поблизу с. Червоний ЧабанКаланчацького району Херсонської області) — український військовик 6-го окремого мотопіхотного батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади (раніше 6-й БТО Тернопільської області «Збруч»).

У Тернополі бульдозер згорнув з дороги сніг і “Славуту”

У Тернополі Самооборона заблокувала склади російської тютюнової компанії