Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Освітянам Тернопільщини представили нового начальника

Нового директора департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольгу Хому представили освітянським колективам 5 січня.

хома1Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29.12.2015 року №518-к на посаду очільника освіти області її призначено в порядку переведення з посади начальника відділу освіти Козівської районної державної адміністрації.

«Увесь 2015 рік ми працювали над тим, щоб досягати європейського рівня освіти, – зауважив т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Іван Бабійчук. – Сьогодні я маю честь представити освітянам нового директора департаменту – Ольгу Зіновіївну, на яку покладено великі завдання, надії та сподівання».

Привітали керівника освіти краю з її призначенням заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа,  працівники департаменту освіти і науки, міських позашкільних й інтернатних  навчальних закладів, обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти та навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Тернопільській області.

«Я вірю в освіту Тернопільського краю, у високий професіоналізм наших педагогів, знаю, що спільними знаннями, вміннями та підтримкою, ми зможемо створити якісну освіту. Сьогодні ми є фундаментом, будинок на якому будуть будувати наші діти» – звернулася до присутніх директор департаменту освіти і науки Ольга Хома.

У Тернополі молода дружина жорстоко побила чоловіка

Поліція врятувала від переохолодження двох мешканців Тернопільщини