Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині ремонт найдорожчої дороги коштує 170 мільйонів гривень

На Тернопільщині найдорожчою для ремонту є дорога державного значення М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

дорога-ремонтНа її ремонт цього року планують потратити близько 170,3 мільйонів гривень. Окрім цього ще 12 мільйонів гривень планують потратити на ремонт моста у селі Шляхтинці Тернопільського району.

Так, за даними Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, цього року на трасі М-19 планують відремонтувати об’їзну міста Кременець (понад 12 км). Орієнтовна вартість ремонтних доріг – 40 мільйонів гривень. Ще 32 мільйони планують використати на ремонт виїзду із міста Кременець.

У селі Горинка Кременецького району ремонтуватимуть дві ділянки довжиною 1,5 і 1,7 км. Орієнтовна вартість ремонту першої – 14 мільйонів гривень, другої – 10,2 млн. грн.

В районі села Колодно Збаразького району планують відремонтувати ділянку протяжністю 1 км, вартість робіт –  6 мільйонів гривень.

Також у планах ремонт об’їзної в районі села Чернихівці Збаразького району довжиною 2,6 км. Орієнтовна вартість робіт – 17 мільйонів гривень.

В районі села Прошова Тернопільського району відремонтують 1 км дороги, вартість робіт – 17 мільйонів.

Дві ділянки протяжністю 1,3 і 2,4 км планують відремонтувати в селищі Дружба Теребовлянського району. Орієнтовна вартість робіт відповідно складатиме 3 мільйони гривень і 15 мільйонів гривень.
Дві ділянки дороги протяжністю 0,6 і 0,7 км також планують відремонтувати у Копичинцях. Коштувати це відповідно 5,8 і 6,7 млн. грн.

В районі села Ягільниця Чортківського району планують відремонтувати 1,6 км дороги за 12 мільйонів гривень.

В районі селища Товсте Заліщицького району планують відремонтувати 2 кілометри дороги  за 5,6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, дорога державного значення М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече перетинає Тернопільщину з півночі на південь, її загальна протяжність на території Тернопільщини – близько 200 кілометрів.

Як раніше уже повідомлялося, на ремонт доріг у Тернопільській області у 2016 році планують потратити 787 млн. грн. 

 

У Тернополі провокатори готуються знищити пам’ятник Степану Бандері?

На Тернопільщині інспектору поліції підпалили автомобіль