Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На тернопільському ринку у підприємця вилучили новорічної зброї на 4,5 тис. грн.

Рейди з виявлення торгових точок, на яких незаконно торгують феєрверками та петардами, триває на Тернопіллі.

pirotehДнями дільничні інспектори поліції, які здійснюють нагляд за громадським порядком на центральному ринку Тернополя, виявили ятку, з якої торгували піротехнікою без належних документів, повідомили у секторі комунікацій обласного управління Національної поліції.

Підприємець під виглядом продажі новорічної атрибутики, збувала й феєрверки. У неї вилучили вогненебезпечного товару на 4,5 тисячі гривень. Щодо порушниці складено адмінпротокол за статтею 195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів).

Загалом з початку проведення рейдів в обласному центрі співробітники поліції склали 5 адмінпротоколів за незаконний продаж піротехнічних засобів. Вилучено понад 80 найменувань різної піротехнічної продукції на суму майже 15 тисяч гривень.

Поліцейські наголошують: діяльність, яка пов‘язана з торгівлею піротехнічними виробами, підлягає обов’язковому ліцензуванню! Правоохоронці також нагадують: використання піротехнічних виробів в обласному центрі наразі заборонено. Таке рішення, зваживши на події на Сході, ухвалила Тернопільська міська рада.

У новорічну ніч на Тернопільщині горіли два житлових будинки

Житель Тернопільщини згорів у власному будинку