Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Новий рік у Тернополі крали, хуліганили, але не грабували і не ґвалтували

 Поки жителі області святкували, поліцейські працювали у посиленому режимі, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.  

Новий-рикДо забезпечення громадського порядку у святкові дні на території області було залучено 550 правоохоронців, із них понад дві сотні несли службу біля головних ялинок. В складі слідчо-оперативних груп в Новорічну ніч працювало 170 працівників поліції.

У ніч з 31 грудня на 1 січня для патрулювання вулиць обласного центру додатково залучили співробітників роти поліції особливого призначення та спецбатальйону «Тернопіль», – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Руслан Балик.

За перші три дні нового 2016 року до поліцейських надійшло 57 повідомлень про правопорушення, інформацію про 31 із них внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У святкові дні не було скоєного жодного тяжкого і особливого тяжкого злочину – вбивств, тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтувань, розбоїв чи грабежів. Разом з тим надійшло 5 повідомлень про хуліганства та 31 крадіжку.

Впродовж святкових вихідних з 1 по 3 січня на автошляхах області у ДТП загинула одна людина, двоє – травмовані.

Попереду Різдвяні свята, відтак поліцейські закликають краян під час святкувань подбати про власну безпеку та безпеку оточуючих.

У Тернополі жінка випала з салону тролейбуса

Противники будівництва ГЕС на Дністрі принесли під облраду човни і весла