Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі двом студентам із Близького Сходу загрожує до 3 років ув’язнення

Тернопільські правоохоронці продовжують розслідувати справу щодо двох студентів із Близького сходу.

дивчатаЧетвертокурсників підозрюють у статевих зносинах з двома дівчатами – дванадцяти та тринадцяти років, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

25 грудня слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом вчинення статевих зносин з особою, яка не досягла статевої зрілості (стаття 155 ККУ частина 1).

За попередньою інформацією, дівчата, їдучи до Полтави, зупинилися в Тернополі. Їхній товариш з Івано-Франківська домовився про ночівлю у знайомих. Саме на одній із квартир у Тернополі, яку винаймають іноземці, правоохоронці і знайшли неповнолітніх.

Нагадаємо, що санкція статті, за якою порушене кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

14 січня, в Івано-Франківському міському суді обрали міру запобіжного заходу для двох громадян Йорданії, яких підозрюють у розбещенні неповнолітніх дівчаток у вигляді тримання під вартою у найближчі 60 діб.

Наприкінці грудня минулого року стало відомо, що в Івано-Франківську вихідців із Близького сходу підозрюють у розбещені двох дівчаток 12-ти і 13-ти років. Пізніше дівчат знайшли, але у Тернополі, де їх нібито передали підозрівані у «подарунок» для своїх земляків.

 

Власник свинокомплексу у Ланівцях готовий піти на компроміс із протестуючими

У Тернополі представники заблокованого “Мегаполісу” поскаржилися у поліцію