Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція каже, що тернополяни у новорічну ніч були чемними

У новорічну ніч правоохоронці посилено патрулювали у місцях масового скупчення людей та дбали про те, аби краяни безпечно святкували.

ялинка-тернопільЗагалом на охорону правопорядку були задіяні понад півтисячі поліцейських. Із них 251 – несли службу біля головних ялинок.

В складі слідчо-оперативних груп в новорічну ніч працювали 170 працівників поліції, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Вжиті заходи допомогли запобігти ситуаціям криміногенного та надзвичайного характеру. В області не допущено серйозних порушень громадського порядку, не зафіксовано грабунків та інших резонансних злочинів.

Значна увага співробітників поліції була зосереджена на використанні забороненої піротехнічної продукції. У новорічну ніч було зафіксовано кілька випадків запускання феєрверків в обласному центрі. Про дані факти поліцейським повідомляли небайдужі громадяни.

Правоохоронці виїжджали на місця подій і проводили з порушниками профілактичні бесіди. У разі ж повторення подібних ситуацій винуватці будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Правоохоронці і надалі під час новорічно-різдвяних свят будуть нести службу в посиленому варіанті та дбати про безпеку краян.

 

На Новий рік Степан Барна подарував освітянам Тернопільщини нового начальника

У новорічну ніч на Тернопільщині горіли два житлових будинки